Frisk frugtlevering fra FrugtKurven

Frisk frugt
Frisk frugtlevering fra FrugtKurven
Henrik Andersen
-
08/08/2022
-

Bliv populær på kontoret med lækre FrugtKasser og FrugtKurve som et sundt personalegode. Frisk frugt og grønt er med til at gøre hverdagen både sundere og sjovere, og med de alsidige frugtordninger fra FrugtKurven, kan du nemt gøre eftermiddagspausen sund og lækker.

Sunde vaner på kontoret med frisk frugt og grønt

Lange dage på kontoret kan nogle gange være lig med usunde vaner – men det skal høre fortiden til! Meget af vores hverdag bliver brugt på kontoret, og det er vigtigt at kunne holde sig sund hele dagen lang. Med Firmafrugt og frugt til firmaer og virksomheder kan du sørge for, at dine medarbejdere rækker ud efter sund og frisk frugt i stedet for den usunde og sukkerholdige chokolade som måske dog mest hører juletiden til.

Frisk frugt og lækkert gnavegrønt er med til at holde et stabilt blodsukker dagen igennem, og hjælper til med at holde den slanke linje. Med en frugtordning til jeres virksomhed, bliver det ekstra nemt for alle medarbejdere at spise sundere.

Økologiske frugtordninger giver glæde i maven og ro i sindet

I over 22 år har FrugtKurven leveret frisk og sund frugt og grøntsager til både private og virksomheder. Vi elsker at være med til at gøre en forskel i folks hverdag og vide, at vi er med til at give folk et sundere liv. Når man fokuserer på en kost med et stort indtag af frugt og grønt, så gør man noget godt for både sig selv og miljøet. Med vores Økologisk FirmaFrugt og øko frugt til virksomheder og virksomheder er du sikker på at få sund frugt på den sunde måde, uden unødige pesticider og sprøjtemidler.

Samtidig er det et skridt i retningen mod et større fokus på klima og miljø. Lad dine medarbejdere vide, at jeres firma bryder sig om miljøet ved at købe en økologisk frugtordning. Økologiske FrugtKasser og FrugtKurve er et lækkert personalegode, som ikke bare smager godt i hverdagen, men som også er med til at inspirere til at tage sig bedre af miljøet.

Lækker FirmaFrugt til gode priser

Hos FrugtKurven ved vi, at det er dyrt at holde et firma kørende, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores sunde FirmaFrugt til fordelagtige priser. Har I en frugtordning hos os, så kan I få leveret frugt og grønt så tit I ønsker, og jeres FrugtKurve og FrugtKasser bliver altid leveret af vores faste og søde frugtchauffører – de kender jer, og leverer med et smil til jeres firma.

Vi leverer jeres frugt og grønt sikkert, og sørger for, at alle FrugtKasser og FrugtKurve bliver pakket omhyggeligt og nænsomt, så frugten er i perfekt stand, når den ankommer til jer. Skab glæde hos jeres medarbejdere med lækker og frisk frugt hver dag.

En frugtordning kan også være en julegave til medarbejderne, kunder og venner af huset. Og ellers kan du finde flere ideer til gode julegaver til kunderne her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps