Guide: Sådan vælger du den rigtige gave til din kunde

Julegave på bord
Guide: Sådan vælger du den rigtige gave til din kunde
Henrik Andersen
-
27/10/2022
-

Det er en god idé at forære dine kunder en julegave, hvis du vil sikre, at de bliver ved med at være kunde hos dig. Det kan være alt fra en simpel gave med firmalogo på til nogle lidt mere værdifulde gaver – eksempelvis en god flaske vin, som med garanti vil blive taget godt imod.

En firmagave kan være mange ting

En firmagave kan være mange forskellige ting, og det behøver ikke nødvendigvis at være en firmajulegave med logo, som du forærer dine kunder. Det kan også være andre ting, som måske er mere brugbare for dine kunder som eksempelvis en god flaske vin, et gavekort eller billetter til en fodboldkamp.

Mulighederne er mange, men det kan hurtigt misforstås, hvis du kun forærer dine kunder en reklameartikel med logo på. Du kan dog sagtens også forære en reklameartikel, og den vil med garanti falde i god jord, hvis den ledsages af noget andet, som ikke udelukkende fungerer som reklame for din virksomhed.

Når du skal vælge firmajulegave til dine kunder, så skal du huske på, at det på mange måder fungerer som en investering i jeres fælles fremtid, hvor vedkommende forhåbentlig stadig er kunde hos dig. Det kan derfor godt betale sig at vælge noget lidt mere ekstravagant end bare en reklamegave.

Vin, kaffe og delikatesser er altid oplagt som firmajulegave

Det behøver ikke nødvendigvis at være en dyr gave, du forærer til dine kunder. Så længe det er noget, der er valgt med omtanke, og som rent faktisk kan bruges. Du kan eksempelvis forære dem en god pose med kaffebønner, en nøje udvalgt flaske vin eller nogle delikatesser, som de fleste kan lide.

Så længe det er kvalitet, så vil kunden blive glad – også selvom kunden måske ikke selv kan lide det. Der kan være mange årsager til, at det ikke er nogen god idé at vælge noget, som er alt for billigt, da det udstråler discount. Vælg derfor noget, som du selv ville blive glad for, hvis du fik foræret.

Find flere gode julegaver til dine kunder her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps